PUIGDEVALL EMPRESA CONSTRUCTORA I DE REFORMES DE LLEIDA AMB L'ESPORT

PUIGDEVALL AMB L'ESPORT

Data: Thursday, 01 de October del 2015Autor: Puigdevall

El món de l’esport és un reflex de la vida, una metàfora del sentit filosòfic de per què naixem, d’on venim, qui som i cap a on anem. És també una imatge del concepte mateix de societat i recull una pluralitat d’experiències, d’emocions i sentiments, des dels somnis, pors, il·lusions, esperances, fracassos i ensopegades fins a la necessitat de tornar a començar una i altra vegada.

 

L’esport es mostra com una construcció, en què mitjançant l’esforç comú permet grans avenços i assolir grans metes.

Els valors que representa l’esport són els valors que qualsevol empresa ha de reunir: tenacitat, esforç, constància i ambició. Mitjançant l’esponsorització d’un equip de pàdel, a Puigdevall Building Experience volem aconseguir consolidar aquests valors als nostres clients.

 

Ens plau anunciar l’esponsorització de tres grans jugadors de pàdel de Lleida. L’Albert Mòdol, l’Albert Ramírez i en Jordi Guiu. Tots tres són un exemple de tenacitat, esforç i superació.

PUIGDEVALL EMPRESA CONSTRUCTORA I DE REFORMES DE LLEIDA AMB L'ESPORT

L’Albert Mòdol és jugador de pàdel fa més de 15 anys, i és entrenador des de 2005. Actualment és el director de l’escola de pàdel del Club Natació Lleida, amb més de 200 alumnes, entre adults i petits. Juga habitualment torneigs federats i no federats, on juntament amb la seva parella de pàdel habitual, l’Albert Ramírez, acostumen a arribar a semifinals i guanyar alguna final. El 2014 van guanyar quatre torneigs.

El seu cop guanyador és la baixada de paret de revés

PUIGDEVALL EMPRESA CONSTRUCTORA I DE REFORMES DE LLEIDA AMB L'ESPORT

L'Albert Ramírez és jugador de pàdel des de 2007. Acostuma a jugar torneigs a diferents clubs de Lleida, com el Tennis Lleida, el Pàdel Indoor i alguns Federats com el bronze. És parella fixa de l’Albert Mòdol i a nivell de rànquing són la parella cinc i sis de Lleida.

El seu cop guanyador és el remat per tres des de la dreta.

PUIGDEVALL EMPRESA CONSTRUCTORA I DE REFORMES DE LLEIDA AMB L'ESPORT

En Jordi Guiu és jugador de pàdel des de 2013. Acostuma a jugar al club EKKE Lleida, on és el capità del 1r equip masculí. Com a capità transmet valors tan importants com l’amistat, el respecte al rival i el compromís amb l’equip. Juga torneigs al Ekke i al Pàdel Indoor Lleida. En Jordi ha sigut entrenador de tennis per la Federació Catalana durant més de sis anys, fet que l’ha ajudat a competir a un gran nivell en pàdel.

El seu cop guanyador és el remat de potència.

POLÍTICA DE PRIVADESA

PUIGDEVALL 
BUILDING EXPERIENCE
 
CAMPAMENT, 29  BAIXOS DRET/ 25001 LLEIDA / 

Tel 973 202 046

LLUÍS PUIGDEVALL, SA C. CAMPAMENT, 29 bx dr > 25001 LLEIDA T. 973 202 046

Desplaça cap amunt