EXPERIÈNCIA DES DE 1973

Un servei enfocat al client per encarar el futur
Excel·lència en el servei, garantia de la feina ben feta, responsabilitat professional i fiabilitat empresarial. Són les nostres claus per maximitzar la satisfacció del client i dels nostres col·laboradors.

Fundada a Lleida el 1973, a Puigdevall hem assolit un alt grau de perfecció en el conjunt d’intervencions de construcció i rehabilitació en qualsevol àmbit d’actuació, ja sigui habitatge, equipament privat i equipament públic.

Construir relacions a llarg termini
Aportem una solució global gràcies a la col·laboració amb els millors professionals de l’àmbit de la construcció. Busquem aliances i creem sinèrgies per tal d’assolir l’excel·lència en el servei al client.

En col·laboració amb la direcció tècnica, realitzem un pla de millora dels projectes, gràcies al coneixement adquirit sobre les tècniques constructives i els materials.

La seguretat dels projectes en primer terme
Som una empresa financerament sòlida, amb capacitat creditícia i solvència contrastada, això ens permet oferir als nostres clients una assegurança a mida de cada projecte i donar les màximes garanties als nostres clients i col·laboradors.

Duem a terme una gestió rigorosa fent especial atenció a la prevenció de riscos laborals i la gestió d’imprevistos.

LA NOSTRA FILOSOFÍA

Un servei excel·lent
El nostre èxit el determina la satisfacció dels nostres clients i col·laboradors. Amb cada projecte posem tots els recursos i esforços necessaris per guanyar-nos el respecte i la confiança dels nostres clients i desenvolupar una relació duradora amb les empreses i professionals que hi intervenen. Creiem que guanyar i mantenir aquesta confiança implica donar constantment un servei excepcional. Aquesta filosofia guia la nostra manera de gestionar l’empresa dia rere dia.

El valor de la confiança
Ens mantenim ferms en els principis de fundació de l’empresa fa més de 40 anys: oferir un servei excel·lent, actuar amb integritat i honestedat, crear oportunitats als nostres treballadors i col·laboradors, consolidar el compromís amb la qualitat i el medi ambient, promoure la innovació i la creativitat, posar la seguretat com a prioritat i establir lligams forts amb la societat que ens envolta. Aquests principis ens uneixen com a empresa i ens guien en l’exercici de la nostra feina. 

Cerquem la Qualitat
Els detalls són importants. Creiem en fer les coses bé, des del principi i sempre, donem valor a la planificació acurada i al control de qualitat més rigorós, per aquesta raó treballem sota les directrius de la norma ISO 9001 de sistema de qualitat. Els nostres projectes estan construïts per durar, per nosaltres qualitat significa acomplir o superar les expectatives dels nostres clients amb un cost just i en el temps acordat

COMPROMÍS SOCIAL

Socialment compromesos
Ens apassiona poder contribuir a millorar la societat que ens envolta i impactar positivament en la realitat social més propera. Acomplir aquest compromís és més que paraules, és dedicar part del nostre temps i recursos en impulsar canvis significatius.

Ja sigui mentre recolzem els interessos dels nostres clients o posant el nostre esforç en ajudar una organització sense ànim de lucre, la nostra intenció és aprofitar cada moment l’oportunitat d’impactar positivament en la nostra societat.

Construir de forma sostenible per viure de manera sostenible
Des de la selecció dels materials més adients fins l’avaluació dels costos i del cicle de vida de les obres. Puigdevall es compromet a guiar els seus clients en el seu procés de decisió per assegurar que aquest rep una solució el més innovadora, financerament realitzable i sostenible possible.

Responsables amb el medi ambient
Tenim una visió molt pràctica de la sostenibilitat, els nostres projectes i les nostres accions deixen empremta en la societat i en l’entorn. Raonem cada decisió sobre tots els aspectes del nostre negoci, per ser una empresa que generi el menor impacte mediambiental possible i contribuir a deixar un món millor. Per aquesta raó treballem sota les directrius de la norma ISO 14.001 de gestió mediambiental.

PUIGDEVALL 
BUILDING EXPERIENCE
 
CAMPAMENT, 29  BAIXOS DRET/ 25001 LLEIDA / 

Tel 973 202 046

LLUÍS PUIGDEVALL, SA C. CAMPAMENT, 29 bx dr > 25001 LLEIDA T. 973 202 046

Desplaça cap amunt