HABITATGE

HABITATGES DIFERENTS PER A GENT DIFERENT

Durant la vida de les persones les necessitats canvien i les llars també, hi ha una llar per a cada persona i per cada moment vital. A Puigdevall som especialistes en la construcció d’habitatges, des de petits estudis per dues persones i moderns apartaments fins a cases unifamiliars i edificis d’habitatges.

CONSTRUÏM LLARS QUE FAN REALITAT UNA IL·LUSIÓ

Adaptant-nos a cada client i aportant noves solucions. Introduïm innovació i avantguarda tant en les tècniques constructives com els materials emprats i els acabats. L’atenció que posem en cada detall i els estàndards d’alta qualitat sota els quals treballem ens permeten construir habitatges exclusius i duradors.

UNA ACURADA INFORMACIÓ DE L'EVOLUCIÓ DELS TREBALLS

Això permet als nostres clients prendre les decisions més adients i mantenir-se en el pressupost inicial i el termini acordat. Ens comprometem a oferir al client informació actualitzada així com l’assessorament tècnic en totes les fases de l’obra.

PROJECTES

Las mejores viviendas de Lleida, La mejor rehabilitación en Lleida, la millor rehabilitació de Lleida
Vols reformar el teu negoci o vivenda? - Demana el teu pressupost sense compromís

Truca’ns ara al 973 202 046 i informa’t.

ARTICLES DESTACATS

Construir casa unifamiliar: Tipus, avantatges i desavantatges.
T'expliquem quins són els tipus de cases unifamiliars, els seus avantatges i els seus desavantatges. Des de Puigdevall volem ajudar-te a construir aquest projecte de vida.
Guia per construir-te la teva casa unifamiliar
Si estàs llegint aquest post és perquè segurament estàs pensant a construir la teva pròpia casa unifamiliar. Des de Puigdevall volem ajudar-te amb aquests simples passos, per fer de la teva casa de somni una realitat.
Eficiència energètica: què és i per què és important aplicar-la en la construcció?
El canvi climàtic ens ha de servir per reflexionar i canviar les nostres accions. En aquest post us expliquem que és l'eficiència energètica i com s'aplica a la construcció. També us ensenyem un gran exemple de promoció de la sostenibiliat.

PUIGDEVALL 
BUILDING EXPERIENCE
 
CAMPAMENT, 29  BAIXOS DRET/ 25001 LLEIDA / 

Tel 973 202 046

LLUÍS PUIGDEVALL, SA C. CAMPAMENT, 29 bx dr > 25001 LLEIDA T. 973 202 046

Desplaça cap amunt