REHABILITACIÓ

RECUPERANT EDIFICIS

Apliquem els nostres anys d’experiència en la rehabilitació i recuperació d’edificis per oferir solucions flexibles i adaptades a cada projecte, respectant les edificacions i l’essència dels mateixos. Duem a terme la restauració, rehabilitació i consolidació d’edificis amb la cura especial i el respecte que mereixen les construccions antigues, aplicant les tècniques més innovadores per garantir-ne la conservació. 

REVIVINT ESPAIS

Reformem per reviure espais, transformem els habitatges per convertir-los en un lloc vibrant i còmode on viure millor. Quan parlem d’habitatges, els treballs de millora i adequació s’emmarquen en l’objectiu de renovar els espais oferint solucions innovadores i d’avantguarda per la transformació de la llar. Textures i acabats mereixen una atenció especial y cerquem sempre aquells materials de gran qualitat que ens donen distinció i funcionalitat.

FEM REALITAT EL TEU SOMNI

Ja sigui una reforma integral com parcial, realitzem el disseny del projecte a partir dels desitjos i especificacions del client i duem a terme l’obra dedicant els recursos necessaris per mantenir les dates de lliurament i ajustar-nos al pressupost.

PROJECTES

Las mejores viviendas de Lleida, La mejor rehabilitación en Lleida, la millor rehabilitació de Lleida
Vols reformar el teu negoci o habitatge? - Demana el teu pressupost sense compromís

Truca’ns ara al 973 202 046 i informa’t.

ARTICLES DESTACATS

Reforma el teu negoci

Vols reformar el teu negoci?
A Puigdevall, t'ajudem en la reforma integral del teu local, adaptant-lo i decorant-lo a les teves necessitats.

PUIGDEVALL 
BUILDING EXPERIENCE
 
CAMPAMENT, 29  BAIXOS DRET/ 25001 LLEIDA / 

Tel 973 202 046

LLUÍS PUIGDEVALL, SA C. CAMPAMENT, 29 bx dr > 25001 LLEIDA T. 973 202 046

Desplaça cap amunt