MATERIAL

QUALITAT I ROBUSTESA EN CADA PROJECTE

Des de centres educatius i de recerca d’avantguarda fins a complexes centres esportius, culturals o socials, estem orgullosos de dur a terme projectes que donen forma i contribueixen a enfortir la infraestructura de la nostra societat. Tenim experiència en una àmplia gamma de mercats en els sectors públic i privat: clíniques, centres d’exposició d’automòbils, instal·lacions esportives, centres educatius, estacions de servei i molts d’altres.

LA CERCA DE L’EXCEL·LÈNCIA

Ha aplanat el camí perquè administracions públiques i empreses privades hagin apostat per Puigdevall a l’hora de dur a terme els seus projectes. Apliquem el mateix compromís i atenció al detall en projectes de tots els pressupostos i ens assegurem d’estar a l’avantguarda de les noves tecnologies i la innovació en enginyeria, oferint solucions a mida en tots els sectors i sempre garantint els estàndards més exigents.

ÀMPLIA XARXA DE COL·LABORADORS

Des dels fonaments fins al treball de fusteria. La nostra experiència de primera mà amb la construcció ens permet oferir un nivell excepcional de precisió i experiència en la nostra planificació, pressupostos i procediments de control de qualitat.

PROJECTES

Las mejores viviendas de Lleida, La mejor rehabilitación en Lleida, la millor rehabilitació de Lleida
Vols reformar el teu negoci o habitatge? - Demana el teu pressupost sense compromís

Truca’ns ara al 973 202 046 i informa’t.

ARTICLES DESTACATS

Construir casa unifamiliar: Tipus, avantatges i desavantatges.
T'expliquem quins són els tipus de cases unifamiliars, els seus avantatges i els seus desavantatges. Des de Puigdevall volem ajudar-te a construir aquest projecte de vida.
Guia per construir-te la teva casa unifamiliar
Si estàs llegint aquest post és perquè segurament estàs pensant a construir la teva pròpia casa unifamiliar. Des de Puigdevall volem ajudar-te amb aquests simples passos, per fer de la teva casa de somni una realitat.
Eficiència energètica: què és i per què és important aplicar-la en la construcció?
El canvi climàtic ens ha de servir per reflexionar i canviar les nostres accions. En aquest post us expliquem que és l'eficiència energètica i com s'aplica a la construcció. També us ensenyem un gran exemple de promoció de la sostenibiliat.

PUIGDEVALL 
BUILDING EXPERIENCE
 
CAMPAMENT, 29  BAIXOS DRET/ 25001 LLEIDA / 

Tel 973 202 046

LLUÍS PUIGDEVALL, SA C. CAMPAMENT, 29 bx dr > 25001 LLEIDA T. 973 202 046

Desplaça cap amunt