REFORMA EL TEU NEGOCI

Data: Monday, 09 de May del 2023Autor: Puigdevall

VOLS REFORMAR EL TEU NEGOCI?

Quan tenim un negoci, hem de tenir en compte que el nostre local és una peça clau per al desenvolupament de la nostra empresa. De fet, la facilitat en la venda d’un producte depèn, en gran mesura, de l’entorn en el qual es troba.

Moltes vegades ens preguntem si ja ha arribat l’hora de reformar el nostre local. Doncs bé, la resposta és clara:

Respon el teu local a les següents característiques?

Cridar l’atenció

El nostre local ha de cridar l’atenció als nostres futurs clients. La primera vegada que un client veu el nostre local és clau, ja que és aquí on es ven el producte, i el que els seus ulls captin serà el que el faci entrar o no a l’establiment per primera vegada.

Personalitat

Aquesta primera característica ha d’anar 100% relacionada amb la personalitat del negoci. El nostre local ha de poder ser reconegut. De cada detall i de la comunicació visual que es transmet, neix la identitat corporativa de la marca, bàsica per fer-se lloc al mercat.

Funcionalitat

Una altra característica important és la funcionalitat. El nostre local ha d’adequar-se a les nostres necessitats. A més, hem de distribuir els espais de tal manera que hi hagi una bona integració entre ells.

Decoració

Però sobretot, i per aconseguir l’èxit del teu negoci, és bàsic que la decoració del teu local segueixi una estratègia de venda i exposició, és a dir, hem d’impressionar als nostres clients amb l’estètica del nostre local.

El fet d’estar ben decorat i ben distribuït transmet la sensació de comprar alguna cosa amb un valor afegit. A l’hora de decorar el local hem de tenir en compte elements com els colors, la llum o la música, que li donaran qualitat a l’ambient fent que el client tingui ganes de tornar al nostre negoci.

Com pots veure, la decoració del teu negoci és un element molt important, ja que és un gran atractiu per als clients. A Puigdevall, t’ajudem en la reforma integral del teu local, adaptant-lo i decorant-lo a les teves necessitats.

A continuació, podeu veure com quedará un dels nostres últims projectes de reforma.

PUIGDEVALL EMPRESA CONSTRUCTORA I DE REFORMES DE LLEIDA, REFORMES I CONTRSUCCIO

POLÍTICA DE PRIVADESA

PUIGDEVALL 
BUILDING EXPERIENCE
 
CAMPAMENT, 29  BAIXOS DRET/ 25001 LLEIDA / 

Tel 973 202 046

LLUÍS PUIGDEVALL, SA C. CAMPAMENT, 29 bx dr > 25001 LLEIDA T. 973 202 046

Desplaça cap amunt