Las mejores viviendas de Lleida

GUIA PER CONSTRUIR-TE LA TEVA CASA UNIFAMILIAR

Data: Thursday, 01 de June del 2023Autor: Puigdevall

Si estàs llegint aquest post, és perquè segurament estàs pensant a construir la teva pròpia casa unifamiliar.

Des de Puigdevall volem ajudar-te amb aquests 4 simples passos, per fer de la teva casa de somni una realitat.

 

PAS 1: Troba el terreny.

Encara que trobar el lloc adequat per a la construcció de la teva casa sembli una tasca fàcil, no ho és. La parcel·la que escollim hauria de reunir una sèrie de característiques com:

L’ORIENTACIÓ DE LA CASA UNIFAMILIAR:

Tenir en compte factors com les hores de sol que rebrem, ens influirà, a la llarga, en el nostre estalvi energètic, així com al nostre estat d’ànim.

LA TOPOGRAFIA DEL TERRENY:

Malgrat que els terrenys amb desnivells són més econòmics en la seva compra, aquests acaben resultant més cars, ja que hem de tenir en compte els costos d’excavacions, murs, fonamentacions, etc.

Si tens dubtes o l’elecció del terreny et sobrepassa, no et preocupis. A Puigdevall Building Experience som professionals i et podem assessorar en aquesta difícil decisió. 

 

PAS 2: Estudi de necessitats. Com vols que sigui la teva casa?

Aquest és un pas clau. No tinguis pressa a organitzar i distribuir cadascuna de les parts que van a formar el teu futur habitatge. Pren-te el teu temps i fes una llista de les necessitats i prioritats. Encara que com a professionals et podem assessorar, no està de més tenir ben clar com és l’estructura que vols per a la teva casa.

PUIGDEVALL EMPRESA CONSTRUCTORA I DE REFORMES DE LLEIDA, REFORMES I CONTRSUCCIO, CASA UNIFAMILIAR

PAS 3: Contacta amb un arquitecte o empresa.

Tenint els dos factors anteriors definits, és hora de cridar els especialistes. Pots contactar primer amb l’arquitecte i després amb la constructora. Encara que també està l’opció de contractar un pack, és a dir, arquitectura i construcció claus en mà, en la qual focalitzes tota la gestió guanyant comoditat i rapidesa.  

 

PAS 4: Materials i eficiència energètica.

Actualment, és veritat que existeix una gran varietat de materials per a la construcció d’habitatges, però no tots són igual de recomanables. Per exemple, a l’hora d’escollir aquests materials, hem de tenir en compte el clima de la nostra zona. Si la nostra casa es troba en un lloc on hi ha forts contrastos de temperatures diürnes i nocturnes, hem d’utilitzar materials que emmagatzemin energia de dia per deixar-la anar de nit per així controla la inèrcia tèrmica. Amb aquests materials, a més d’estalviar energia, aconseguim reduir les emissions de CO2.

Si vols saber més sobre eficiència energètica t’ho expliquem en aquest post. 

 

Bé, aquests són els 4 passos que has de seguir, per construir la teva casa unifamiliar. A Puigdevall, n’hem construït moltes per a clients que prefereixen i es poden permetre viure en una casa.

 

Nosaltres ens ocupem de tota la construcció per lliurar-te la teva casa clau en mà. 

Si estàs interessat, truca’ns ara al tel.: 973 202 046 per informar-te o demanar un pressupost.

POLÍTICA DE PRIVADESA

PUIGDEVALL 
BUILDING EXPERIENCE
 
CAMPAMENT, 29  BAIXOS DRET/ 25001 LLEIDA / 

Tel 973 202 046

LLUÍS PUIGDEVALL, SA C. CAMPAMENT, 29 bx dr > 25001 LLEIDA T. 973 202 046

Desplaça cap amunt